Zuid-Afrika

DE WERELD IN ÉÉN LAND

De hele wereld staat op uw bucketlist maar u weet niet goed waar te beginnen? Waarom nog kiezen als u de wereld in één land kunt bezichtigen! Een rijke geschiedenis, couleur locale, ongerepte natuur, ultieme culinaire ervaringen, kosmopolitische steden, witte zandstranden, safari’s per open jeep,… Zuid-Afrika heeft het allemaal. Geen enkele bestemming biedt zo’n uitgebreid scala aan reismogelijkheden als de regenboognatie.

Dankzij het zachte klimaat is Zuid-Afrika het ganse jaar door goed te bereizen. Laat u langs de verschillende highlights voeren en ontdek levendige steden zoals Kaapstad en Johannesburg. Beklim de Tafelberg en blaas vervolgens uit in de prachtige wijnstreek aan de Kaap. Maak een wandeling in het Tsitsikamma National Park aan de Tuinroute en reis een dag later naar de groene moeraslanden van het iSimangaliso Wetland Park. Spot de Big Five tijdens game drives in het Kruger National Park en maak een panoramische rit langs de Blyde River Canyon. Er zijn legio mogelijkheden.

 

Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reis-begeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem, onder het motto ‘met een huurwagen ziet u meer’ voorzien wij een comfortabele wagen met roadbook en alle nodige tools waarmee u het land op eigen houtje doorkruist.

 

Woni Safaris biedt in Zuid-Afrika zowel kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika
De perfecte balans

Duur: 15 dagen / 14 nachten
Locaties: Panoramaroute, Greater Kruger, Kaapstad, wijnstreek

Zuid-Afrika
Bushveld en de Indische Oceaan

Duur: 18 dagen / 17 nachten
Locaties: Cape Vulture Conservancy, Greater Kruger, Panoramaroute, eSwatini, Hluhluwe-iMfolozi, iSimangaliso, Drakensbergen

Groepsreis
Walking South Africa

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Locaties: Mpumalanga, Kruger Park, eSwatini, Zululand, Drakensbergen

Groepsreis
Game Tracker

Duur: 16 dagen / 15 nachten
Locaties: Kruger Park, Great Zimbabwe, Matobos, Hwange, Victoria Falls, Chobe, Nata, Okavango, Khama Rhino Sanctuary

Niet de reis gevonden die u zocht? Contacteer ons voor uw droomreis op maat.