Rwanda

OOG IN OOG MET BERGGORILLA’S

Le pays des mille collines. Rwanda doet u van de ene verbazing in de andere vallen. Een reis dwars door deze prachtige bestemming voert u langs kleurrijke Rwandese dorpen, eeuwig groene heuvels met theeplantages op de flanken en overwoekerende tropisch regenwouden. De Oost-Afrikaanse parel straalt geschiedenis, cultuur en natuur uit in zijn meest pure vormen.

Wie op zoek is naar de ultieme ‘once in a lifetime’, mag een reis naar Rwanda niet missen. Vanuit de hoofdstad Kigali vertrekt u naar de verschillende bezienswaardigheden die over de vier windstreken verspreid liggen. Ten oosten, aan de grens met Tanzania, bevindt zich Rwanda’s best bewaarde geheim. Akagera National Park is een waar paradijs voor dieren dankzij de grote diversiteit aan landschappen en vegetaties. Het noorden werd wereldberoemd door de film ‘Gorillas in the Mist’, het levensverhaal van de Amerikaanse primatologe Dian Fossey. Voor ‘close encounters’ met berggorilla’s en chimpansees zijn Volcanoes National Park en Nyungwe Forest de locaties bij uitstek.

 

Van een gezinsreis tot een rondreis met partner of vrienden. In Rwanda ligt onze focus op individuele reizen waarbij u zelf kiest hoe, wanneer en met wie u wilt reizen.

Een professionele privéchauffeur/gids met comfortabel voertuig staat de ganse reis te uwer beschikking en brengt u naar de mooiste uithoeken van het land. Deze gids is een rasechte local, gepassioneerd door zijn of haar thuisland en die niets liever doet dan u laten kennismaken met Rwanda. Een lokale gids laat u zoveel meer zien dan enkel de drukbezochte highlights. Zij zijn uw eyes and ears on the ground. Zo mist u niets van deze fantastische bestemming!

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN RWANDA

Niet de reis gevonden die u zocht? Contacteer ons voor uw droomreis op maat.