KLANTENreacties

KAMPVUURVERHALEN VAN KLANTEN

Beste Kristien,

Net terug uit een spannend avontuur in ZA en spannend was het in elk opzicht. We hebben het warm en kou gehad. We hebben veel zand en ook veel groen gezien. Fantastische mensen ontmoet, prachtige verblijven, big 5, walvissen enz enz. Kortom zoveel indrukken, landschappen, culturen en allemaal in nog maar een klein deel van Afrika.

Deze ervaring hebben we mogen meemaken dankzij Woni Safaris, voor hen was niks teveel. Elke vraag in de voorbereiding werd beantwoord, ter plaatse hadden we een lekke band en we werden geholpen en als ‘kers’ op de taart heeft moeder natuur beslist dat we niet op de geplande dag naar huis mochten gaan. In the middle of…kregen we te maken met een storm die de wegen onberijdbaar hadden gemaakt, toch bleef Kristien constant in gesprek met ons en heeft ze ons veilig thuis gekregen.

Ondanks het vreemde einde, maar door de goede zorgen zal dit niet de laatste keer zijn dat ze ons daar gaan zien via Woni Safaris. Het was gewoon top en top gemaakt door een topteam, steeds op beiden oren kunnen slapen en kunnen genieten van een prachtreis. 

Dikke merci

Inge en Senne

Zuid-Afrika - september 2023

Hoi Kristien,

Wij zijn ondertussen weer thuis en (een beetje) uitgerust van de lange reis huiswaarts.

We willen je graag bedanken voor het uitstippelen van een prachtige reis! We hebben er ongelofelijk van genoten en zouden het zo opnieuw doen. Elke stop had weer iets nieuws te bieden, weer een andere omgeving, andere fauna en flora, een ander prachtig hotel en andere super vriendelijke mensen.

We gaan nu nog wat verder nagenieten van onze geweldige trip. En we hopen in de toekomst nog eens bij je langs te kunnen komen voor een nieuwe reis naar een ander land op het continent, want wij zijn helemaal verkocht aan Afrika!

Nog eens dankjewel!!

Tom en Charlotte

Kenia - december 2022

Beste Kristien,

Emilie en ik zijn ondertussen al even goed en wel terug in België. We vonden onze vakantie in Namibië fantastisch goed en zijn overtuigd om in de komende jaren nog eens terug te keren.

We willen meegeven dat onze reis goed in elkaar zat en alles goed te vinden was. De hoogtepunten voor ons waren de Namib woestijn (Desert Homestead Lodge) en Etosha National Park (Dolomite Camp en Onguma Bush Camp).

Met vriendelijke groeten,

Jonathan en Emilie

Namibië - september 2022

Beste,

Onze reis was in alle opzichten een topper. De organisatie van de hotels en activiteiten verliep vlekkeloos; ook de verwelkoming bij jullie lokale agent was zeker een toegevoegde waarde met vele bruikbare tips.

De keuze van de wagen (Toyota Fortuner) was ook een succes. Hij is echt wel geschikt om daar rond te rijden en toch over het nodige comfort te beschikken.

Als er toch een minpuntje zou zijn, is het onze keuze voor 2 hotels die wat minder van kwaliteit waren dan onze andere hotels:
– Le Mirage (verouderd en zeer chaotisch qua organisatie)
– Waterberg Guest Farm (onze lodge had een buiten toilet, wat gezien de temperatuur toch wat koud was)

Zeker een aanrader zijn: Bagatelle, Fish River Lodge, Swakopmund Luxury Suites en Onguma Bush Camp.

Top organisatie!

Met vriendelijke groeten,

Jan, Els, Elien, Sara en Tim

Namibië - juli 2023

Beste Kristien en Yves,

Wij zijn nu zowat 3 maand terug van onze safarireis naar Kenia, en ik wil nu toch even de tijd nemen om jullie te bedanken.

Het was in één woord fantastisch en een onvergetelijke ervaring voor elk van ons. Wij hebben het ongelooflijke geluk gehad om de Big Five te zien met een luipaard zelfs vlak naast onze jeep. Maar ook de kuddes zebra’s, gnoes olifanten en honderden buffels die aan de waterpoel van de eerste lodge passeerden terwijl we ontbeten, zullen ons voor altijd bijblijven.
De prachtige Afrikaanse savannekleuren in de ochtend, onbeschrijflijk mooi.

Ook onze lokale chauffeur Justin verdient een pluim.

Jullie uitstekende organisatie heeft dit mee één van onze mooiste reizen gemaakt.
Wij zullen zeker niet nalaten om bij familie en vrienden de loftrompet te steken van Woni Safaris.

Wij wensen jullie nog een prettig eindejaar en een succesvol 2023.

Vriendelijke groeten

Ronny, Sonja en Ben

Kenia - september 2022

Beste Kristien,

Wij hebben een SUPER VAKANTIE gehad. Oneindig veel mooie indrukken, ervaringen, … Superlatieven schieten tekort. Wij hebben écht genoten van alle super guesthouses. Alleen de kamer in Oudtshoorn viel ons (in vergelijking met de andere) wel tegen, niettegenstaande het eten er wel uitstekend was.

Nog eens van harte dank voor de goede organisatie van onze reis! We komen zeker nog terug.

Met vriendelijke groeten,

Patrick en Leen

Zuid-Afrika - maart 2023

Hey Kristien,

Zelden zo een perfect geregelde vakantie gehad dus ook dikke dank je wel aan jullie! Cloud Nine was mooi in orde, Sanbona vonden we waanzinnig en ook de Oude Werf was prima. De transfers waren perfect geregeld, de huurwagen in orde, ook de afrekening van de huurwagen in orde, TOP gewoon!

Aland, Ann, Alexander en Kathleen

Zuid-Afrika - februari 2023

Dag Kristien,

Wij hadden een fantastische reis, geen bagage-problemen, leerden ook nog ns leuke mensen kennen, hadden wondermooie lodges, prachtige safari’s en zoveel meer….

Hartelijk dank voor de goede zorgen en we will surely come again!

Groetjes,

Stijn en Gine

Zuid-Afrika - juli 2022

Dag Kristien,

Eerst en vooral: onze Namibië reis was SUPER!, vooral dankzij de geweldige lodges die jij voor ons uitgekozen hebt. In sommige hadden we wel langer willen blijven…

De absolute hoogtepunten voor ons waren:
– Het buiten slapen in Namib Dune Star (onvergetelijke ervaring).
– Living desert tour in Swakopmund (verrassend leuk en interessant met gids Chris, die er een echte show van maakt).
– Twyfelfontein Adventure Camp (supersympathiek personeel en heel leuke ochtendsafari naar de woestijnolifanten).
– De 3 verblijfplaatsen in Etosha waren stuk voor stuk top.

Kortom, we hadden een fantastische vakantie, die veel te snel voorbijgevlogen is en zouden Woni aan iedereen aanraden.

Sympathieke groetjes,

Ann, Carl, Karin en Martin

Namibië - mei 2022