Zimbabwe

IN DE VOETSPOREN VAN DAVID LIVINGSTONE

Een reis in Zimbabwe prikkelt al uw zintuigen. Aanschouw de ongerepte Afrikaanse wildernis in al zijn facetten tijdens een safaririt. Hoor hoe het watergordijn van de Victoriawatervallen met een immense kracht naar beneden dondert. Voel de bruine aarde onder uw voeten bewegen tijdens een wandelsafari met gidsen van topniveau. Snuif de couleur locale op in Victoria Falls en Harare. En last but not least, proef de cultuur rondom de ruïnes van Great Zimbabwe.

Zimbabwe stond gedurende lange tijd in de schaduw van buurlanden Botswana, Zambia en Zuid-Afrika. Onterecht als je het ons vraagt, want het voormalige Zuid-Rhodesië biedt ongelofelijk veel diversiteit. De prachtige natuurparken Hwange, Mana Pools en Zambezi bieden waanzinnige safari’s in afwisselende decors. Ook de minder bekende locaties zoals Gonarezhou National Park, Matopos National Park en Matusadona National Park blijven verbazen. Op zoek naar avontuur? Een kanosafari op de Zambezi rivier brengt u nóg dichter bij het wild.

Beleef nu zelf het machtige Zimbabwe! Van een gezinsreis tot een rondreis met partner of vrienden. In Zimbabwe ligt onze focus op individuele reizen waarbij u zelf kiest hoe, wanneer en met wie u wilt reizen.

 

Een fly-in reis met klein vliegtuigje brengt u naar de mooiste uithoeken van het land en bespaart u heel wat reistijd. Zo beleeft u Zimbabwe niet enkel vanuit een jeep of tijdens een wandelsafari, maar ook vanuit de lucht! Reis in stijl en wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten.

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN ZIMBABWE

Groepsreis
Game Tracker

Duur: 16 dagen / 15 nachten
Locaties: Kruger Park, Great Zimbabwe, Matobos, Hwange, Victoria Falls, Chobe, Nata, Okavango, Khama Rhino Sanctuary

Niet de reis gevonden die u zocht? Contacteer ons voor uw droomreis op maat.