Over ons

Een persoonlijke aanpak die telt

Afrika herbergt heel wat onontgonnen land en wilde dieren.

Wij zijn van mening dat deze prachtige, natuurlijke rijkdommen erkend en beschermd moeten worden, zodat mensen de weg vinden naar dit schitterende continent. Met onze persoonlijke service en jarenlange ervaring kennen wij Afrika door en door.

Deze kennis en ervaring zetten wij in om uw Afrikaanse droomvakantie samen te stellen. Een onvergetelijke vakantie in dit prachtige continent. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw.

Over ons

Afrika biedt reizen voor iedereen
Niet alleen de avonturier beleeft een onvergetelijke vakantie in Afrika. Dankzij de veelzijdigheid van dit continent kan iedereen zich naar hartelust vermaken. Van Avonturier tot golfers, van cruisers tot backpackers. Heerlijk luieren aan de zee of in de jeep naar de Big 5 op zoek. Wonisafaris biedt het allemaal. Neem gerust een kijkje in ons landenoverzicht of onze reizen.
Welke landen bieden wij aan?
Wij brengen u naar locaties die u enkel kent uit uw dromen. En toch bestaan ze echt. Laat u meevoeren van de Okavango-delta over de Serengeti-vlakte en het Masai Mara Natuurreservaat tot aan de eilandengroepen in de Indische Oceaan. Woni Safaris is gespecialiseerd in Subsaharisch Afrika: Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Ethiopië,Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe, Malawi, Madagaskar, Botswana en Zambia. Bekijk ons reisoverzicht of actieve landen en laat u meevoeren door deze prachtige beelden.
Wij leggen de nadruk op de natuur

We tonen onze gasten het mooiste wat de wildernis te bieden heeft. Ook willen we bezoekers bewust maken van hun verantwoordelijkheden en de mogelijkheden aankaarten die ecotoerisme te bieden heeft op dit geweldige continent. ​Door met ons te reizen, draagt u in grote mate bij aan de verwezenlijking van onze droom: namelijk mensen tonen hoe ze op een intelligente en meest verantwoorde manier kunnen omgaan met een land. Reizigers en de inheemse bevolking dichter bij elkaar brengen zodat ze er beiden wel bij varen en aantonen dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan de duurzame bescherming van wilde dieren en hun leefgebieden’. Een prachtige missie die on nauw aan het hart ligt.

Welke diensten zijn bij ons standaard inbegrepen

Wonisafaris staat garant voor kwaliteit. Ervaring doet leren en ook voor onze boekingen zetten wij maximaal in op comfort en kwaliteit. Dat vindt u terug in onze lijst met diensten.

 • Persoonlijk samengestelde reisroutes om aan uw wensen te voldoen.
 • Vooraf vastgelegde safariprogramma’s en Afrikaanse strandvakanties.
  Offertes, planningen, boekingen en bevestigingen aangepast aan uw budget en de duur van uw geplande Afrikaanse reis.
 • Ontvangst – en begeleidingsdienst bij aankomst en vertrek van de Afrikaanse luchthavens.
 • Overhandiging van alle nodige documentatie voor uw Afrikaanse safari.
 • Reizen zonder ticket en mogelijkheid om vooraf in te checken.
 • Bevoegde en erkende reisgidsen die u begeleiden in een van de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Afrikaans en Nederlands (niet alle bestemmingen).
 • Safari’s gericht op specifieke interesses (vb. vogels, foto’s, bergen, natuur, gorilla’s)
 • Vlucht en boot charter.
 • Chauffeursdiensten.
 • Keuze uit het volledige pakket of enkel het landarrangement.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaarheid voor klanten.
 • Flying Doctors Service – verzekering.
Wie maakt uw vakantie onvergetelijk

En zorgt voor de persoonlijke aanpak?

Yves Coppens

Yves Coppens

CEO Copcotravel en Wonisafaris

Al vele jaren is Yves gebeten door de prachtige natuur van Afrika. Het is dan ook jaarlijkse traditie om terug te keren en te genieten van al dat moois. Deze kennis delen met iedereen is dan ook een droom die uitkomt. Yves kan urenlang vertellen over de verschillende landen, belangrijke bezienswaardigheden en dingen die je moet gezien hebben voor je terugkeert.

Ann Cools

Ann Cools

CFO Copcotravel en Wonisafaris

Ook Ann is helemaal bezeten door al het moois wat Afrika te bieden heeft. Zoveel verschillende soorten culturen in 1 continent. Een reisbestemming die voor iedereen geschikt is, wat je ook wilt doen. Samen met u zoeken we naar de perfecte droomreis in Afrika en met de tips die ik geef zorg ik ervoor dat de puntjes op de i worden gezet.

Kristien Geerts

Kristien Geerts

Safari architect

De reiswereld en Afrika in het bijzonder hebben al lang geen geheimen meer voor Kristien. Als peuter zat ze reeds vooraan in de jeep op zoek naar de Big 5. Na de opleiding Toerisme en Recreatiemanagement aan Thomas More Mechelen, waarvan 4 maanden internationale stage in Tanzania en Zanzibar, startte Kristien in 2014 haar carrière in de Belgisch/Afrikaanse toeristische sector. Sindsdien test ze 200% positief voor het Afrikavirus en deelt ze deze passie graag met u. Kristien doet niets liever dan reizen ontwerpen waarbij u de bestemming écht van binnenuit voelt.

Team Kenia

Team Kenia

Ons team in Kenia zorgt voor de puntjes op de “I ” in Oost Afrika.