Kenia

OUT OF AFRICA

Kenia, de bakermat van de mensheid én de safari’s. Een bestemming zo divers van natuur, avontuur, geschiedenis, cultuur en romantiek. Van spectaculaire safari’s in ongerepte landschappen tot het contrast tussen de moderne Afrikaanse stadscultuur en historische havensteden. Kenia laat een diepe indruk achter en doet menig hart sneller slaan.

Kenia’s grootste troeven zijn ongetwijfeld de fantastische natuurparken zoals Amboseli, Lake Nakuru, Samburu, Tsavo en bovenal het wereldbekende Masai Mara National Reserve. Deze zijn het hele jaar door goed te bereizen, maar door de hoogteverschillen en uiteenlopende biotopen varieert het klimaat in Kenia sterk van streek tot streek.

Toch is er één periode die er met kop en schouders bovenuit steekt: van eind juli tot eind september vormt de Masai Mara jaarlijks het schouwtoneel van ’s werelds grootste wildmigratie. Maar zelfs wanneer de kuddes zich aan de andere kant van de Mara rivier bevinden, blijft Kenia een magische reisbestemming voor jong en oud.

Laat u leiden doorheen deze bestemming van contrasten, waar regelmatig alle clichés over Afrika worden gelogenstraft. Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reisbegeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem. Een professionele privéchauffeur/gids met comfortabel 4×4 safarivoertuig staat de ganse reis te uwer beschikking en brengt u naar de mooiste uithoeken van het land.

 

Woni Safaris biedt in Kenia zowel kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN KENIA

Kenia
Back to the roots

Duur: 10 dagen / 9 nachten
Locaties: Laikipia, Lolldaiga Hills, Masai Mara

Kenia
Kenia zoals nooit eerder beleefd

Duur: 10 dagen / 9 nachten
Locaties: Samburu, Mathew Mountains, Laikipia

Kenia
Out of Africa

Duur: 9 dagen / 8 nachten
Locaties: Meru, Laikipia, Masai Mara

Kenia
Kenia's iconen

Duur: 13 dagen / 12 nachten
Locaties: Masai Mara, Amboseli, Tsavo, Mombasa

Kenia
De meren van Kenia

Duur: 9 dagen / 8 nachten
Locaties: Lake Elmenteita, Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Naivasha

Kenia
Het wilde Kenia

Duur: 12 dagen / 11 nachten
Locaties: Aberdare Mountains, Samburu, Ol Pejeta, Lake Elmenteita, Masai Mara

Niet de reis gevonden die u zocht? Contacteer ons voor uw droomreis op maat.