Contact

ONS TEAM BLIJFT BEREIKBAAR VOOR AL UW VRAGEN

Dat kan op verschillende manieren. Hoe u het beste past.

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 10u – 12u30 & 13u30 – 17u
Zaterdag: 10u – 12u30 & 13u30 – 16u
Zon- en feestdagen: gesloten

KANTOOR EKEREN

Dorpstraat 25
2180 Ekeren
+32 (0)3 288 23 74
[email protected]

Mail

Mailen kan naar [email protected]. We behandelen uw vraag dan zo snel mogelijk.

Telefoon

Telefonisch zijn wij bereikbaar op +32 (0)3 288 23 74. Hoort u de voicemail, spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer duidelijk in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Videoconferentie

Dankzij de technologie kunnen we gebruik maken van een persoonlijke videoconferentie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid en geniet u van dezelfde service als tijdens een echt gesprek. Old school, maar dan in een nieuw kleedje! Bel of mail ons gerust om een videoconferentie in te plannen.

Afspraak op kantoor

Gezien de huidige situatie werken we momenteel met een beperkte bezetting. Daarom vragen we om steeds een afspraak in te plannen. We volgen dan niet enkel de maatregelen correct op, maar garanderen ook uw en onze gezondheid.

U heeft reeds een afspraak met een van onze Afrika-specialisten? Bij het bezoek aan ons kantoor dient u een mondmasker te dragen, de nodige social distancing te respecteren en uw handen regelmatig te ontsmetten. Handgels staan te uwer beschikking. Na elke afspraak wordt het kantoor grondig verlucht en ontsmet.

Vertoont u symptomen voor uw afspraak? Annuleer dan zeker uw afspraak om besmettingen te voorkomen.

    Naam*
    Email*
    Telefoon
    Bericht*