SAUSAGE TREE CAMP

Gelegen op wellicht één van de mooiste locaties in hartje Lower Zambezi National Park bevindt Sausage Tree Camp zich op de oevers van de machtige Zambezi rivier. Een panoramisch beeld van waterkanalen en eilandjes die omringd worden door de Zambezi bergketen brengt spectaculaire zonsopgangen en -ondergangen. Ver weg van de begane paden waant u zich hier alleen op de wereld. Over de serene omgeving luidt enkel het gezang van vogels en geknor van nijlpaarden. De iconische accommodatie is reeds vele jaren een vaste waarde in Lower Zambezi.

Sausage Tree Camp is de belichaming van een bush chic verblijf. De 7 luxueuze suites in minimalistische stijl zijn bijzonder ruim. Dankzij het open karakter en onbelemmerd uitzicht mist u niets van de omgeving. Tussen de safari’s door is het heerlijk vertoeven op het houten dek met privé plunge pool. Kigelia House is de optie bij uitstek voor families of samenreizende koppels. De 2 slaapkamers worden gescheiden door een gemeenschappelijke lounge en plunge pool.

De gidsen van Sausage Tree Camp zijn wandelende encyclopedieën die de geheimen van Lower Zambezi National Park maar al te graag met u delen. Tijdens traditionele activiteiten zoals safari’s per 4×4 jeep, wandelsafari’s, kano- of boottocht wordt al snel duidelijk waarom zij tot de beste gidsen van Afrika behoren. Hun toewijding, kennis en gevoel voor humor zorgen voor safari’s met gouden randje.

Locatie: Lower Zambezi National Park, Zambia
Categorie: 4+*
Website: Sausage Tree Camp by Green Safaris