FLATDOGS CAMP

Ooit een eenvoudige kampeersite is Flatdogs Camp inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch verblijf en vaste waarde aan South Luangwa National Park. Op een boogscheut van Mfuwe Airport en de toegangspoort tot het nationale park ligt het kamp pal aan de Luangwa rivier. Barefoot luxury in combinatie met een relaxte sfeer, comfortabele kamers en een wildrijke omgeving maken van Flatdogs Camp een uitstekende doch betaalbare optie in de South Luangwa regio.

De accommodatie is wereldwijd gekend voor hun warme gastvrijheid en heerlijk versbereide maaltijden. Een gedreven team en professionele gidsen zijn het kloppend hart van het kamp. Zij zijn onmisbaar voor een onvergetelijk verblijf in Flatdogs.

Vanuit de gemeenschappelijke lounge lopen zandweggetjes naar de 4 kamertypes. De 6 chalets en 7 canvastenten zijn uiterst geschikt voor koppels, families en samenreizende vrienden. De Jackalberry Treehouse is een meer avontuurlijk alternatief op private locatie. De accommodatie is op een verhoogd platform gebouwd en omvat 2 slaapkamers met gedeelde open zitruimte. Elke kamer heeft een eigen openlucht badkamer. Crocodile Nest is de ideale keuze voor families of groepen van 4 tot 6 personen die hunkeren naar een ongestoord verblijf in de Afrikaanse wildernis.

Locatie: South Luangwa National Park, Zambia
Categorie: 3+*
Website: Flatdogs Camp

Woni’s tips:

  • Met lokale en verse ingrediënten wordt puur geluk op uw bord getoverd. Geen vaste eettijden, maar genieten naar buikgevoel.
  • Zintuigen op scherp en ervaar de Afrikaanse natuur te voet in de bakermat van de wandelsafari’s.