FIG TREE BUSH CAMP

Wegdromen bij de mooiste uitzichten van Central Kafue. Gelegen op de oever van de permanente Shishamba rivier dankt Fig Tree Bush Camp zijn naam aan de massieve vijgenboom die het kamp overschaduwt. Samen met zusterverblijf Mukambi Safari Lodge is Fig Tree Bush Camp één van de weinige accommodaties in Kafue National Park die vanuit Lusaka met de wagen te bereiken is. Een verblijf in dit rustieke doch stijlvolle kamp staat volledig in het teken van avontuur, natuur en privacy.

Net zoals boomhutten liggen de 4 tenten verscholen tussen de weelderige Afrikaanse vegetatie. Gebouwd op houten platformen geven alle kamers ongeëvenaarde panorama’s over de omgeving. Hier ontvlucht u de dagelijkse stress en geniet u van de ultieme sereniteit. ’s Ochtends weergalmt het geknor van nijlpaarden door de vallei en ’s avonds is het heerlijk indommelen bij rustgevende natuurgeluiden.

Fig Tree Bush Camp is een plek die alle zintuigen prikkelt. Ontdek de puurheid van de centrale sector van Kafue National Park aan boord van een 4×4 jeep. Zin in meer actie? Maak een onvergetelijke wandelsafari onder begeleiding van de beste gidsen. Het is de activiteit bij uitstek om de kleinere fauna & flora waar te nemen.

Locatie: Kafue National Park, Zambia
Categorie: 3+*
Website: Fig Tree Bush Camp by Mukambi Safaris