CHUNDUKWA RIVER LODGE

Samen met zusterverblijf Zambian Horseback Safaris in de Simalaha Conservancy wordt Chundukwa River Lodge uitgebaat door Doug Evans en Gail Kleinschmidt. Beiden zijn reeds meer dan 40 jaar actief in het beschermen van lokale ecosystemen en ondersteunen van de gemeenschappen. Ze hechten veel belang aan een warme gastvrijheid en een nauwe samenwerking met de lokale bevolking. Net zoals de rest van het Chundukwa team staan Dough en Gail garant voor een fantastisch verblijf op een steenworp van Livingstone.

De 5 ruime chalets zijn op verhoogde platforms aan de machtige Zambezi rivier gelegen. Iedere chalet heeft een individuele inrichting van lokale materialen en straalt een huiselijke sfeer uit. Dankzij het open karakter geniet u van de mooiste uitzichten over de rivier. Chundu is het familieverblijf met 3 slaapkamers voor een maximum van 6 gasten. Met eigen voorzieningen zoals keuken, zwembad, eetruimte en een toegewijd team is Chundu bij uitstek geschikt voor gezinnen of samenreizende koppels die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer privacy.

Chundukwa River Lodge is de perfecte uitvalsbasis om de Victoriawatervallen te bezoeken. Daarnaast kunt u begeleide natuurwandelingen of mountainbike tochten maken. Breng een bezoek aan de historische stad Livingstone of maak kennis met de lokale bevolking. De mogelijkheden zijn legio en er is voor elk wat wils.

Locatie: Victoria Falls, Zambia
Categorie: 4*
Website: Chundukwa River Lodge

Woni’s tips:

  • Proef zoveel als mogelijk culinaire wonderen dankzij de farm-to-fork filosofie. 
  • Combineer een verblijf in Chundukwa River Lodge met een 5-daagse paardrijsafari in de Simalaha Wildlife Conservancy.