BUSANGA PLAINS CAMP

Een intiem safarikamp off the beaten track. Busanga Plains Camp bevindt zich in de afgelegen noordelijke sector van Kafue National Park. Geen enkel ecosysteem in Afrika is zo uniek als de wildernis van Busanga. Van november tot juni transformeren de graslanden in moerassen en worden de Busanga Plains afgesloten van de wereld. Verscholen op een eiland in hartje Busanga staat het kamp garant voor een onvergetelijk verblijf.

De 4 canvastenten worden omringd door weelderige bomen zodat u hier geniet van de nodige privacy. Elke tent straalt de typische safarisfeer uit en biedt een waanzinnig uitzicht over de Busanga vlaktes. De open badkamer met bucketshower katapulteert u even terug naar de begindagen van de Afrikaanse safari. Voor een verfrissende buitendouche met de natuurgeluiden op de achtergrond bent u in Busanga Plains Camp aan het juiste adres. Als kers op de taart kunt u in openlucht onder een prachtige sterrenhemel overnachten temidden de Zambiaanse bush.

In een samenleving die bol staat van deadlines komt u in Busanga Plains Camp helemaal tot rust. Ver weg van de begane paden kunnen safarifanaten hun hart ophalen tijdens de natuurritten per 4×4 jeep onder begeleiding van uitstekende gidsen.

Locatie: Kafue National Park, Zambia
Categorie: 3+*
Website: Busanga Plains Camp by Mukambi Safaris